På’t igen…

sandhamn6

Nån som minns att jag fick krångla med Adlibris sist jag beställde ljudbok???

Det löste sig och jag fick min bok.. men lovade samtidigt att inte handla ljudböcker där nån mer gång.

Jag springer ju till ljudböcker – så det brukar gå åt en del eftersom jag joggar rätt mycket. Nu har det dock varit lite si och så med det sista tiden. Först åkte jag på en ryggskada som gjorde att jag inte KUNDE jogga på över en månad – trots att jag ville. Sen hann jag ut ett par tre gånger innan det så blev julledigt. För när jag och maken är lediga tillsammans, då promenerar vi. Vi umgås i Powerwalkandet, typ. Så då joggar jag inte (jo på sommaren… men det räknas inte.. nu pratar jag helger, långhelger och kortsemestrar) Så där for ju typ tre veckor bara sådär, liksom… haha…
Men nu är det vardag. Och jag lägger min jogging efter mina skift på jobbet. Börjar jag tidigt – slutar jag tidigt: Alltså = joggeftermiddag. Börjar jag sent= joggingmorgon. Mittenskift = vilodag. Helg är således sedan PW med maken.

Och eftersom min förra ljudbok tog slut sista svängen innan jullovet så behövde jag handla nytt.

Och jag valde att handla från Bokia. Del sex av Sandhamsdeckarna blev det.

Enkelt var det. Fort gick det. Och boken ligger nu redo i i-Poden för att lyssnas på. (ja.. för läsare med gott minne minns ju att min trogna joggingkompis blev sjuk och jag fick skaffa en ny. Jag och den nya har trivts bra i hop. Men min gamla följeslagare har numera tillfrisknat så jag kan därmed ta med denne ut i spåret igen… )

3 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Ska ta å testa att springa till ljudbok jag med, oftast sommar/vinter pratare i mina lurar eller rix fm och nu på slutet spotify listor med olika BPM, perfekt då man vill få upp tempot. Dock något som lurar i kroppen så jag vilar i dag, blir ingen löpning, men kanske lite lugnt trampande på cykeln här hemma… Och ja, testa teet, även jag byter ut lite av allt kaffe mot te, magen blir glad då ;-D KRAM!

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja jag täntke som du, så när jag ändå kände mig pigg så drog jag iväg på en lugn runda på lunchen, för redan till helgen så ska det visst vara kring 20 grader, å då löptränar iaf inte jag. Tur jag då har cykeln som back up inne 😀 KRAM

 3. Pernilla

  Jag jobbar till ljudböcker. Ensam och har ett par timmar tillsammans med en hund och en sax. Perfekt att lyssna på bok men jag tycker det är dyrt att köpa varje gång.
  Lånade på biblioteket ett tag men nu har jag tagit livet av dotterns gamla cd. Det är fuktigt i trimmet så elektriska grejer mår inte så bra.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑