Pdf-länken till mattekalendern igen

image

Det drar ihop sig till nedräkning… Snart dags för  julkalender/adventskalender.

Eftersom jag varje jul får en ökning av läsare som kommer hit för att kika på min mattekalender så lägger jag in länken till den här:

https://www.candygirl.nu/favorit-i-repris-adventskalender-med-massor-av-matematik-mattematikkalender-i-pdf/

Julen 2009 publicerade jag min adventskalender jag använde på jobbet med mina barn här på bloggen-  ett inlägg varje dag, vilket motsvarade dagens lucka på jobbet. Ett matteuppdrag per dag – som skulle lösas tillsammans.

Två år senare, 2011, började det ramla in en massa mail om folk som ville använda min kalender. Jag blev lite konfunderad, men upptäckte snart att jag fått en länk till mattekalendern hos förskoleburken till och därmed hittade folk mig.

Sen publicerade Förskoletidningen ett långt reportage om kalendern och efter det gjorde jag om kalendern i pdf.

Den finns att ladda ned här:

https://www.candygirl.nu/wp-content/uploads/2011/11/Adventskalender_matte1.pdf

Datumen stämmer ju inte… och uppdragen måste uppdateras till just den barngrupp den ska användas med… men det är ett färdigt koncept. Bara modifiera. Varsågod.

1 kommentar

  1. Susanne

    Hej Linda,
    jag har lånat din kalender i år igen – och länkat till dig från vår blogg 🙂
    God Jul på dig,
    Susanne Liikamaa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑