Pez-samlingen

Busungens Pez-samling fick flytta till Lilla Gula Huset när han blev med soffa på sitt rum hemma. Han tyckte inte samlingen passade hemma längre. Men i Lilla Gula gjorde den sig bra. Tycker i alla fall jag.

6 kommentarer

 1. Åsa

  Passar finfint i lilla gula ju!

 2. soffie

  wow va många han har, nellie har med många men inte så som din Bus.Tar du emot beställningar ,jag tyckte det bokmärket jag fick av dej va så himla fint skulle vilja ge min dotter Jennifer ett?hör av dej om du vill göra ett åt henne, kramen

 3. soffie

  svar du får helt fria händer:) hur mycket vill du ha för det?

 4. Hanna

  Svar; Ja, precis! Att få med alla bitar och få det att flyta är liksom utmaningen med träjärnvägar. Sen får det absolut inte bli byggt så att tåget kör in i en cirkel som den ”fastnar” i. Men det lyckades jag undvika. Den här banan fick högt betyg av Henrik när han kom hem så jag är mycket stolt. 😉 Började även fundera över varför vi inte har några växlar i järnvägen på jobbet. Det blir rätt logiskt att barnen inte använder den då. Så imorgon tänkte jag starta jobbdagen med att ösa ut all järnväg och se vad vi egentligen har och om vi eventuellt ska komplettera med ett set växlar, tunnlar och liknande.

 5. Cia

  Imponerande samling

 6. Jennie

  Ingen dålig samling! Undrar vad BVC säger om kamomillte, är vanligt här faktiskt. Läste dock någonstans om svenskar som gav kamomillte men antar att det inte va BVC som rekommenderade det, men man vet aldrig. Jag ska återkomma med resultatet. Hoppas det funkar.
  Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑