Piga

piga

Tur jag har mobilen i fickan – jämt. Annars hade jag missat den här fina försommabilden på jobbet idag. Ser ni pigan på rönnbladet?

Måndagen avklarad. Och det gick ju bra. Mest synd är det om busungen som har så sjukt mycket att räkna i kapp i matten efter en veckas sjukdom. Hans fröken hade sagt att hon trodde jag skulle komma hämta böcker. Men saken är den att ungen hade inte orkat räkna de dagar han varit hemma. Han har verkligen varit i bad condition. Så nu får vi jobba på bra – samtidigt som det är en hög med ”vanliga” läxor. Och fotboll och strandrus. Puh!

Nåt som stressar mig är alla foton jag inte hunnit ta hand om. Jag är nämligen av den typen att jag helst tömmer kamera/mobilen varje dag. Men sen vi var i Sollefteå har jag inte hunnit ta hand ommer än enstaka bilder. Har över hundra bilder kvar från Sollefteåresan. Allt från lasergame, en massa vårbilder och lite till... puh… sånt gör mig stressad. För bara för att jag inte tagit hand om fotona och redigerat och lagt i mappen ”att framkalla” så innebär det ju inte att jag inte springer på fler motiv att fota… för jag fotar ju hela tiden. Och då får jag ÄNNU mer att ta hand om.

2 kommentarer

 1. Pernilla

  Oj, vilken ordning på foton. Här Roma det ibland. Sparar bara orginal och redigerar när korten ev ska användas. Ibland beskär jag men det kan jag ju göra redan i kameran eller mobilen. Men nu är jag ju inte så fotografisk, haha, av mig. Tar mest Svensson bilder med mobilen numera.
  /P

 2. Camilla

  Och jag är den typen som laddar ner bilder flera gånger om dagen, gärna direkt då jag fotat. 😀
  Din mobil tar fina bilder ju, du skulle se min! Har du Samsung Galaxy? Jag är lite sugen på att byta bort min iPhone nästa gång det är dags att byta (februari).
  Ha en fin tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑