Pirater, utvecklingssamtal och korvuppladdning

pirater

Handtecknad

Pirater_färg

Datamålad

Eftersom jag just nu inte hittade några fina motiv i kameran (eller för den delen att fota just idag) så får detta inlägg illustreras av ett ”målarblad” – alltså ett motiv jag ritat för att barnen på jobbet ska ha nåt skojigt att färglägga. Men självklart kunde jag ju inte hålla mig från att färglägga den själv. Jag färglägger dock i datorn och inte med tuschpennor som dom…

Denna bild är ännu inte klar. Jag håller just nu på med skuggor och sånt tidsödande… Haha… Ibland undrar jag till vilken nytta jag sitter och ”ödslar tid” på såna intetsägande projekt…???!!

Annars känns det just nu väldigt bra eftersom jag precis avslutat mitt sista utvecklingssamtal för den här gången. Puh… alltid lika tidskrävande, även om det är kul att prata lite mer ingående med alla föräldrar. Men det är sååå skönt när det är gjort. Nu är det bara ”resten ” av terminens jobb som återstår…

Nåja. Vädret här är bättre. Det är varmare (om nu 10-11 grader kan anses som ”varmt”) men det blåser… inget regn. Och faktiskt har solen börjat titta fram. Så har jag tur är det helt OK väder till kvällens lopp.

Men först måste jag skynda mig att fixa middag. Det får bli nåt snabbt idag – korv och hemmagjort potatismos. Nåt mer hinns inte med när det är strandrus på gång!

1 kommentar

  1. Pikegirl

    Om jag någon gång skriver en bok. Kan inte du snälla illustrera den då? Jag har alltid sagt att jag nån gång i livet ska skriva en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑