Pixikalender 2013 – och alla luckor på en gång!!! OBS Spoiler!!!

pixi3

Den här typ av adventskalender skulle jag ha velat fanns när ungen var typ tre år. Han hade älskat den. Tänk; En bok varje dag…

Vi har köpt två såna till jobbet. Fast… den till min avdelning tog jag hem och lät ungen öppna – alla luckor på en gång!!!

pixi2

Weee… Lucka ett. Emilia. Dom böckerna älskade ungen när han var en plutt.

 

pixi1

Och så alla 24 då…

Varför vi öppnade alla? Jo för att det här ska bli julklappar –  inte agera nedräkning. Det här blir vad tomten kommer ha i säcken på julfesten. Jättebra klappar, om du frågar mig. Och eftersom vi köpte 2013-års kalender så var den på REA. Perfekt när budgeten alltid är begränsad!

Nedräkning kör vi på annat sätt; Med mattekalender!

3 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja jag var sugen på den, men barnen dissade då jag frågade om vi skulle köpa, Bogge var nog sugen men Luran sa att det var bäbisböcker så då nekade även han… Så det blri vanlig kalender, dvs 4 adventspaket 🙂 KRAM

 2. Pernilla

  Jag ska skicka en till mina troll uppe i norr, i år också. Men den går bara att beställa på nätet va?
  /P

  Svar: Jag såg att Ica Maxi hade den!

 3. soffie

  men å vilken bra kalender och vad smart att ge barnen dem som julklappar,den där ska jag kolla efter å ge min kompis barn som är 2 år:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑