Premiärbadat och sista veckan

Jaha.. det blev visst badväder även i år. Åtminstone ett par dagar… återstår att se hur resten av sommaren blir.

Bilderna ovan är inte från busungens (och mitt) premiärdopp på midsommardagen. Dom bilderna är i mobilen och sladden är kvar i Lilla Gula Huset. Dessa foton är från i går – söndag –  när han tog baddag nummer två. Denna dag skippade jag  badet – nöjde mig med solen. Men på midsommardagen hoppade jag i. Kallt som f-n. Här, på bilderna ovan, var det bättre – annan strand och årets hittills varmaste dag. Men jag struntade ändå i  att blöta upp mig…

Idag är det däremot inget badväder. Inga 22 grader och sol nu inte… kanske hos er, men inte här. Och jag har idag påbörjat ÅRETS LÄNGSTA arbets-vecka. Ja, i praktiken är den ju inte längre än någon annan vecka, men nu är det nära till ledigt och då blir det så seeeegt.

Dock, som sagt, inget solarväder idag. Så jobba gick väl bra. Fast lite saknar jag ju att vara ledig med bus och maken. Men! Det kommer. Och ikväll ska jag ut och käka och bowla…. weee…

FYRA ARBETSDAGAR KVAR

1 kommentar

  1. Camilla

    Vi har riktigt dåligt väder i dag vi också. Någon dag kan man väl stå ut med, men jag som redan har semester vill gärna ha lite finare väder NU.
    Vattnet såg iskallt ut… menar du att du badar utan våtdräkt? 😉 Ute? Redan? Det är bra gjort det.

    Svar: Jepp. Men det blev inte många simtag. Men jag var och doppade mig tre gånger i alla fall. bilden här hade varmare vatten. Bus simmade och simmade och simmade… tokunge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑