Premiärturen på Marvil Turner

Jaha.. det gick ju utmärkt det där med att komma på en stoooor cykel.  En cykel som visade sig vara just stooor. Den är lika stor som min förra mountinbike – vilken han då med andra ord hade kunnat ärva eftersom det till och med varit enklare eftersom den saknar stång. Dock har den ingen fotbroms så jag släpper inte lös honom på den. Så det här blir perfekt.Bara han sträcker ut tårna ordentligt när han ska stanna och starta.

 

Egentligen ska han väl ha en storlek mindre. Men va f-n. Han fixade det ju. Och är sååå nöjd med sina sju växlar. Dessutom kan han nu äntligen slösa pengar på nåt så fånigt som coola ventilhattar. Det är tydligen poppis och han har haft för liten diameter på ventilerna på förra cykeln. Den här passar såna svindyra accessoarer på.

(Maken ska fixa nya trampor (en är lite trasig), nytt kedjeskydd (det har en spricka), lås (saknas, men det har vi redan ett så…)  ringklocka och lyse. Dessutom behöver ekrarna spännas lite eftersom framhjulet är lite skevt men det får hans morbror hjälpa oss med.  Med andra ord inga stora saker som behöver fixas… bara trampa iväg, nästan…
Pris: 800:-)

4 kommentarer

 1. Åsa

  Perfekt cykel ju! Blir den sen bara lite pimpad med coola ventilhatta också 😉

 2. trollmor

  Vilket vårtecken. Ska ta fram min cykel när jag kommer hem. Vi har grusväg en bit eller just nu lervällingväg så får vänta tills det torkat upp.
  Kramis

 3. Camilla

  De växer så fort i den där åldern, så nästa sommar ska du se att han vuxit i den. Cooling där! Skönt att se att han är på benen igen efter sjukan.

  Svar: Ja ungen går ju till axlarna på mig nu så… han ska i alla falla använda stora cykeln nu den här säsongen, har han bestämt. Det var tydligen inget alternativ att köra med en liten när han fått den stora.

 4. ☆ Cia

  Pimp myride som gäller alltså…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑