Programmet för Barnmässan

 

Här kan man läsa hela helgens program i pdf-format

Det verkar finnas en hel del för både barn och vuxna – och det mesta är dessutom GRATIS. Hela Folkets Hus kommer förvandlas till ett gigantiskt piratskepp i tre plan och all miljö har tema Priater och vi följer givetvis den uppgjorda linjen.

Och förutom detta program så är det även utställare – där förskolan också är med. I vår ”monter” kommer barnen få fiska och tjäna ihop en ”guldpeng”,  dom kommer få måla sjörövarglasögon och så kommer dom få ”leka” i sandlådan inomhus. Dessutom ställer vi ut lite material som vi jobbar med. Och sen har jag/vi sång och rörelse på lilla scenen två gånger per dag. Och självklart kommer jag och mina kollegor vara sjörövare hela helgen.

Och bara för att jag ska ha det kvar själv sen – när mässan varit och farit –  så har jag klippt ihop programmet till tre jättebilder:

Och den observante uppmärksammar ju då genast den fruktansvärda KROCKEN som uppstår på Söndag klockan 14. Gahhhh!

Så jag och mina kollegor har bestämt oss för att vi nog ställer in sista spelningen. Det vore ju inte så juste mot Markoolio om han får stå där utan publik när han ändå har tagit sig hela vägen till Kalix.  Lite får man ju tänka på andra också!!! Eller hur???

6 kommentarer

 1. soffie

  men å va roligt att vara med där 🙂

 2. Petra

  Hahaha, det tycker jag var omtänksamt av er 😆
  Önskar att Kalix låg lite närmare Stockholm 😉

 3. Pernilla

  Schyst mot Markolio tycker jag. Lite ödmjuk får man ju vara.
  /P

 4. Lillkakan

  Åååå vad kul!!!
  Hade vi bott närmare hade vi varit där:0)
  Tusen tack för omtanken! Det värmer<3
  Kramar!!!

 5. Camilla

  Oj, vilken rolig helg! Det där kommer att bli hur kul som helst, både för er som är med och för dem som kommer och tittar.

 6. Therese - Sockenvägens Söta

  Ha ha så bra att ni tänker på Markolioo 😀 Å jag hålelr tummarna att kräkis inte hittar dig så du håller dig kry <3 KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑