Pumlor på naglarna

Hur tokigt är inte det här??? Julgranspumlor på alla tio naglar. Inget man går på Nobell-middagen med – men väl på barnens julfest på jobbet.

Jag tycker dom blev knasigt sköna på nåt vis…

Nästa projekt är att göra julpaket av naglarna…

8 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Så läckra! Barnen måste älska att se vad du dyker upp med för nytt på naglarna?! KRAM

 2. Pernilla

  Hur klarar du måla så fint med båda händerna, eller har du hjälp?
  /P

  Svar: jag är ganska tvåhändad. Trots att jag är högerhänt så har jag mer dominant vänsterhalva av hjärnan. så jag siktar tillexempel med vänster öga trots att jag håller en pistol i höger hand (eller gjorde… jag skjuter inte längre…) Och jag har musen på vänster sida, redigerar foton med vänster hand och knyter vänsterknutar. Men jag tecknar med höger hand.

 3. Åsa

  Så perfekt passande påjust dej! =)

 4. Pernilla

  Sv: Lustigt, jag är också ganska dubbelhänt. Det heter något speciellt men minns inte just nu.
  Jag äter med fel, håller tvärtom mot högerhänta. Jag plockar päls med båda och håller golfklubbor avigt, när jag nu gör det, sällan. Men skriver med höger och kan absolut inte precisionsklippa eller måla med vänster.
  /P

 5. soffie

  men guuu va fina å att det blir så bra på båda händerna är ju så himla fräckt 🙂

 6. Maria Eliasson

  Kreativast-i-världen-Linda 😀 Kram

 7. Camilla

  Så duktig du är med dina nagelmålningar. 🙂 Jag kör som vanligt bara en färg. Trist och enkelt.

 8. Elisabeth

  Så himla läckra, önskar att mina naglar höll sig något långa, men inte.. Kanske ska försöka stärka dem på något sätt..
  Har du något tips???
  Svar: Testa TRIND nagelstärkare. Första två veckorna sätter man på det varje kväll – bort med det gamla och på med nytt. Låter jobbiare än vad det är – det torkar på nolltid. Sen kan man använda det som underlack för att behålla effekten. Nackdelen är att man får lite ”gula” naglar. Men det får man ju å andra sidan av lack i starka färger också. Och eftersom jag nästan alltid har lackade naglar så gör det inget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑