Redo för lata eftermiddagar

Idag tog jag tag i den alltid efter vintern lika stökiga balkongen. Som den såg ut var man inte direkt sugen på lägga sig i solstolen och njuta.

Nu är vinterdammet borta, fönstrena rena, golvet skurat och de luktar det rent!!! Saknas bara blommor – men pellisarna står fortfarande i trapphuset på tillväxt. Måste bli lite varmare innan jag törs lämna dom på balkisen även under natten.

(Jag vet att busungen nog numera är för stor för bilmattan. Men den har hängt med på balkongen sen han var bebbe så den kan få vara gosimjuk under fötterna en vår/sommar/höst till. Och vad bebisleksaken har på mattan att göra vet jag faktiskt inte. Annat än att den är så förbaskat fin så den har jag inte sorterat bort, helt enkelt. )

4 kommentarer

 1. Hanna

  Jag har en nästan identisk korgstol stående här bredvid mig (fast omålad, med katt i). Bar upp den från källaren för att ställa den på balkongen idag. Ska bara orka städa bort alla tallbarr därute först. Sen ska jag hämta den andra också…

 2. Åsa

  Vilken härlig balkong ni har! Den ser rätt så stor ut… Och fin utsikt ser det också ut att vara =)

  Ja den är riktigt stor. Vi har plats för ett vanligt matbord (om än litet) med tre stolar, baden-baden och korgstolen utan att det känns trångt. Em/kvällssol. Vi bor på tredje våningen så vi har bra utsikt och den ligger mot baksidan där gräsmattan, grillplatsen och sånt ligger. Vi äter nästan alla middagar där – sommartid – om vädret tillåter. Fast nu när vi har gula huset blir det mer en vår/höst balkong. sommaren är vi ju i gula…

 3. Camilla

  Skönt med stor och inglasad balkong. 🙂 Extra trevligt nu då den blivit städad också.

 4. Carina

  När balkongen är städad då är det VÅR!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑