Redo för nästa år

kalender2010

Nu är jag redo för 2010

Idag har jag beställt mig en personlig fickkalender. Via Icas foto så kan man beställa en personlig kalender med egna bilder i för sanslöst billiga 119:- plus frakt. Och då går det i… eh… 52 veckor= 52 foton, plus några extra sidor där fotot är över hela sidan.

Ovan några printscreen från när jag höll på sätta ihop kalendern. Jag har blandat bebisfoton, med nya foton, det är naturbilder, kreativa bilder, porträtt, tecknat och annat… Men jag har försökt hålla bilderna till någolunda ”rätt” månad. Det måste man ju såklart inte, men jag ville gärna ha sommarbilder på sommarmånaderna och tvärt om.

Nu är det bara att vänta och se huruvida kvalitén är bra.

2 kommentarer

  1. Åsa

    Kul med en personlig kalender… själv kör jag med en gammal hederlig (tråkig) filofax…

  2. Cia

    Det ska bli kul att höra vad du tycker när den är klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑