Regn

Tråååååkigt väder!

Tur det inte är helg i alla fall… Och tur vi inte har en massa uteprojekt planerade för dagen. Det jag däremot har planerat är att städa badrummet samt att göra kebab till middag.. och det går precis lika bra när det regnar!

Men först gäller det att hålla trötta och syrefattiga barn underhållna i ett par timmar till… Vilket inte är det lättaste!

4 kommentarer

 1. Maria

  Det är alltid lika mysigt att läsa din blogg 🙂 Underbart vackra bilder och så mycket annat trevligt som du bjuder på. Här regnar det inte, men blåser som attans…har grejer över hela går’n, bla ett helt utemöblemang som ligger som nå plockepinn här å där *suck*. Ha en härlig kväll. Snart är det GA 😉 Kram från Maria

  Nu har det slutat regna här.. istället är det typ STORM… jösses.. är det inte det ena så är det det andra. Tack för berömmet! Hos dig blir man alltid på gott humör!

 2. Sofie

  Haha, ja det var tur han skippade den!

 3. MissyElliot

  Hua, det är så trist med regn. Nu har jag skickat bud till vädergudarna om soligt och varmt väder i hela Sverige. Får se om de lyssnat…
  😉
  kramiz

  Bra att du beställde till hela landet på en gång…

 4. trollmor

  Här har det inte regnat så mycke men det BLÅSER ! Var nyss ute med lilla papillionhunden och hon den stackarn blåste iväg.
  Men såg att det skulle bli ordentligt varmt till helgen ! Det känns helt underbart .
  Kramis ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑