Regntunga skyar och solsken

badar trots regnrisk

Eftersom det var så tryckande varmt idag – trots att solen inte var särskilt synlig – tog bus och jag termos, saftflaskan och kexen och cyklade iväg för att ha picknick nånstans. Vi smälter ju inte om det skulle börja regna, tyckte vi.

Vi hamnade på en strand (såklart). Och när vi fikat klart ville ju bus bada. Och det var så coolt.. sol på oss men absolut mörkblått runt omkring. Kolla bara bilderna. Inte kunde jag hålla mig… jag badade också. Ljuuuuvligt i älven.

Och när vi kom upp ur badet första gången – för att torka lite – såg himlen ut såhär:

moln

Vilket innebär att jag fick sola idag med. När det mulnade på igen cyklade vi hemåt. Mycket nöjda med att vi åkte på picknick trots att det var sån överhängande risk för regn. Inte en droppe fick vi på oss! Tjoho…

2 kommentarer

  1. Karolina

    vad fina bilder du har! 🙂
    Hoppas allt är bra med dig, kram!

  2. Cia

    Fick sommarregn på mig i går på lunchen…Det var bara skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑