Lika bra jag börjar som jag brukar: sol, varmt och svettigt! Älskar!!!!Dagens promenadmål var betongklumparna i hamnen.

Exakt vad dom är och varför dom är där vet vi inte. Men många är dom. Och ska man ut till dom måste man vara lite våghalsig och balansera på hög höjd.

Femtonåringen ville ut hela vägen…. Vi stoppade. Men samtliga tre balanserade en bit i alla fall! Känns ju som om det är bra om alla är med hem till Sverige igen, på lördag.

Lunch på hotellet – pulversoppa (!), grekisk sallad, bröd och skivad rökt kalkon. Toppen.Sen stranden. Inga vågor denna dag. Sjukt varmt (det var typ 35 vid 13 tiden.. så vid tre-fyra… Tja??? Varmt!!!!). Ingen kamera. Inga foton.Avslutade vid poolen.Sen balkonghäng medan vi planerade middag.Har gett mig själv linsförbud. Som jag skrev tidigare tappade jag en lins i vågorna i tisdags. På tisdagkväll kändes det som om en del av linsen blivit kvar i ögat (!), varpå jag typ nästan vände ut och in på hornhinnor och allt (hittade dock inget!). På onsdag morgon kändes allt bra men jag var svullen efter allt ”grävande”. Idag kändes det bra och såg helt normalt ut. Ända tills maken påpekade att jag var blodig i ögat. Oops.

Känns, som sagt, inget. Men linserna får stanna i burken.

Kan förresten bjuda på en rundtur inne ”hos oss”: en två rums lägenhet med utsikt mot gatan. (Städerskan kom redan innan vi gick ut i morse. Så jag passade på att fota en nystädad lägenhet och dricksa henne. 10€ för en vecka (hoppas det är ok?) Enligt vad vi hört tjänar dom typ 3€ per timme. Och vi har superglad och duktig städerska. Jag fick i alla fall två kindpussar som tack!).

Här sover vi. Sååå mjuka sängar. AC har vi bara använt igår kväll, typ 30 minuter innan sängdags. Vi gillar inte blåset. Hellre varmt i rummet.

Här sover Femtonåringen. Lika mjuk säng. Möblerade dock om direkt eftersom han saknade nattygsbord.

Köksdelen. Allt (utom visp) finns.

Toan/duschen. Så fräsch. Maken och Femtonåringen har dock lite svårt att vända sig i badkaret med deras stora fötter, men det får dom leva med. 😉

Balkongen sedd från Femtonåringens balkongdörr…

Och så sedd från vår dörr;

Det enda negativa vi kommit på hittills är att trafiken låter mycket. Alltså mycket!!! Det stör inte på natten men när vi sitter ute och myser är det liiiite irriterande. Fast inte tillräckligt för att vi skulle välja bort hotellet nästa gång!

Middag i gränderna i gamla stan. Blev pizza ikväll. Och inga små sådana…

Sedan strosade vi runt en stund. Femtonåringen hittade en tjejkompis….

…Och jag satt med fötterna i ett akvarium! Fish spa!

Det märktes verkligen att det var helgdag i Grekland idag. Alla var ute.

Handlade lite som ska med hem till Sverige och sen tillbaka till hotellet.

Fredag i morgon. Vi har lite lösa planer…