Rocka

Var och letade en sån här på min lunch. Ja kanske inte just det här märket, men nåt liknande. Såg att Stadium hade en variant (Fast Staduim måste jag till Luleå för att handla av)  Men här hemma hade varken Intersport (dom visste inte vad jag talade om) eller Team sportia (dom hade haft men inte nu längre).

Detta är alltså inte en ”vanlig” rockring. Den jag beställt väger 1,7 kg, har stor diamter och är stoppad, typ. Dessutom är den ”vågig” på insidan så jag antar att den ska ge bilringarna extra massage!

Nu har jag i alla fall lagt in en order via nätet. Det blev samma pris som att vänta på att dom får hem här hemma, så skit samma! Tycker det verkar kul. Och enkelt. Bara ha liggande på gräsmattan i Lilla Gula huset..

Under förutsättning att jag kommer ihåg hur man gör…

http://www.youtube.com/watch?v=O4DN3KAV1Xg&feature=player_embedded

7 kommentarer

 1. Gabbi

  Att rocka e som att lära sig cykla…har man en gång lärt sig så..

 2. Sofie

  Spännande!
  Hoppas du blir nöjd med köpet..och att den blir använd 😉

 3. Jennie

  ÅÅÅ, vad kul du ska ha i sommar! Ska nog undersöka grekiska sportaffärer i eftermiddag, jag vill oxå. 🙂

 4. Cia

  Ja just det där med att ha den liggandes framme är ju en bonus för att den ska användas. Rocka ring ska man dessutom göra ute. Jag måste kanske köpa hus först 😉

 5. Hanna

  Ser rolig ut, men jag håller inte alls med ovanstående om att rocka är som att lära sig cykla. Jag var duktig på att rocka förr, men när jag numera springer på en rockring så går det inte alls. Runt arm och ben är det lätt, men runt magen går det inte alls. Förmågan går dock kanske att öva upp på nytt. =)

 6. annas Perssonliga

  Hej!
  Kan nog vara bra träning 🙂 Enda nackdelen för mej är att jag var ganska dålig på det som barn så jag tror knappast jag blivit bättre. Jag får börja springa istället, det var jag bättre på. Hihi.

  Ha det gott!

 7. Bia

  En sån vill jag prova! Jag rockar en hel del, 2×5 min per dag. Min ring är fylld med vatten så det låter som när vågorna slår mot stranden när man använder den. Ganska läckert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑