Rosa småspöken på naglarna till Halloween

Tänkte först göra pumpor på naglarna. Men den orange jag äger är transparent och blir mer som korallröd. Alltså gick det bort – såvida jag inte gett mig ut för att skaffa ett orange lack. Och det ides jag inte…

Och då gjorde jag istället nåt enkelt – men häftigt/gulligt enligt mig – små chockrosa eller lilaaktiga  spöken. Alla har olika ögon. Nån är förvånad, nån rädd, nån arg, nån glad, nån tittar i kors osv…

Fotade även högerhanden men färgen på dom fotona blev tokig – mer grå bakgrund och gråaktiga naglar. Så jag sket i dom fotona. För dom här ovan är precis rätt färg.

Buhu på er…

 

Ledig idag – och uppenbarligen var jag trött. Trots att jag la mig redan efter halv ett sov jag till nästan halv tio. Oops…

Men en jogging i ishalkan har jag hunnit med. Både strandpromenaden här och elljusspåret hemma (igår) är täckt av ett lager blåis med vatten på. Men med mina Icebug klöser man sig liksom fram. Inte ett enda halksteg på någon av svängarna. Otroligt.

Sen har vi fått ut pumpan på bron, hängt upp brobelysningen, handlat lite mer till i morgon och gratulerat min busunge på hans andranamnsnamnsdag.

5 kommentarer

 1. Matts Jansson

  haha nu blev till ock med jag imponerad av naglarna dina ,urhäfftigt.

 2. Bia

  Inte skrämmer de mig….men söta är de. Spöknaglarna.
  Du är då rustad – ända till händerna 😉

 3. Finurliga fröken

  Men Gud vilka snygga naglar!

 4. william

  coola:D

  SV; hahaha aa vi är rätt så lika;D

 5. ☆ Cia

  Buuu på er med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑