Så blev det kallt igen

image

10 cm snö fick vi i går/natt. Så nu har vi vitt på riktigt.

Dessvärre fick tempen för sig att sjunka – från sköna -3 i går till -21 idag när vi tog en promenad. Som tur är blåste det inte så det var jätteskönt promenadväder, trots allt. Men nu ikväll är det -25. Suck..

Lite pyssel och fix i Lilla Gula (som snöskottning, tvättstugeskurning, dammsugning och golunch)  innan hemfärd.

Här hemma fortsatte vi plocka prylar ur Svärmors lägenhet. Och har nu ikväll lagt ut än fler säljesannonser Kalix Köp och Sälj (FB). Svärmor hade mycket keramik och liknande… Och vi har inte plats… så vi provar sälja och hoppas dom får ”nytt liv” hos någon annan:

gryta glasskål2 stekpanna1 koppar karottset teset tallrikar litenvas1 kruka1 tomte fotogenlampa salt-och-peppar kopparskål kopparset skål_blomma tallrik_mugg kanna_skål bord

2 kommentarer

  1. Cia

    Grytan och kopparformen hade jag köpt om vi haft vår sommarstuga och lite närmare trasport. i allafall grytan kostar nog en förmögenhet i frakt också 🙂

    Svar: Gjutjärnsgrytan.. ja den är tung så det blir dyrt att frakta. Kopparformen däremot funkar väl att skicka.

  2. Therese

    Åhh önskar jag bodde närmre då hade jag slagit till på oljelampan!! Så fin! Och du, jag HAR en sådan luskam 😉 Den tar bort ägg och är super, men garderar mig ändå med lusschampo och anti spray, för jag HATAR verkligen dessa kryp å vill bli kvitt dem bums, är så arg att inte andra är inne på samma linje bara. Säger som Luran, undra vem det är som ha rett Lushotell i håret?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑