Så där ja!

Fler än jag som har sån här fin promenadväg på sina lunchpromenader????

 

Fredag. Inte helt fel. Planerna är att åka mot Lilla Gula i eftermiddaag/kväll. Och att i morgon klura ut hur i hela friden jag ska nå taket i trapphuset så vi kan börja fixa.

 

Ha en underbar dag.

7 kommentarer

 1. Linda aka Javamorsan

  Hoppas du får en underbar fredag nu Kram

 2. Camilla

  Nja, jag åker ju tråkväg till jobbet, men utsikten från kontoret är magnifik. 🙂 Vi ser Gavleån och skogen. Jättefint med all snö och sol!
  Trevlig helg! Jag är ledig fredag och lördag, jobbar söndag. Laddar för lite skidor (och kanske några fina foton) i Högbo i dag. Nu äntligenhar det skutat snöa här och solen ska titta fram. Hoppas att det inte blir iskallt bara.

 3. Åsa L

  Japp – vi norrlänningar har det mycket fint runt omkring oss som verkligen ger en extra energi när man är ute på sina promenader. Själv har jag inte kommit iväg på några vettiga långpromenader på hela december och halva januari men så är det en svår tid för mig att göra det på när jag inte har normala skor. Saknar det enormt.
  Ha en bra dag

 4. Pernilla

  Min väg till jobbet går från köket ut till trimmet. Genom en dörr, alltså.

  Ang taket, du ska ha tag på en ”trapp stege”.
  Går säkert att låna på något byggvaruhus eller hyra en helg av någon målare. Den stegen ställer man, så att ena delen blir kortare och funkar att ställa i trappan. Hur smart som helst. Cramo hyr också ut en del stegar på vissa ställen. Kolla, det kostar oftast inte så mycket.
  Annars kan man ju rolla med förlängnings skaft.
  /P

 5. Therese - Sockenvägens Söta

  Vilken härlig miljö! Här är det mildare i dag så jag å barnen ska nog ut å promenixa med hundarna tror jag,, frisk luft är aldrig fel även om man är lite hostig… KRAM!

 6. ☆ Cia

  Lunchpromenad… Jag har 30 minuter och då ska jag hinna få i mig mat också. Så det hinner jag inte.

  Fast vackert har du… även om det ser rysligt kallt ut.

 7. Ulle

  Fantastiskt fint!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑