Så här kul kan man ha när man är hemma och är sjuk!

busfoton

Jag tycker han är rätt duktig på fota, redan…Det var visst en bunt foton till..men jag gjorde ett eget urval. En massa bilder på mossor och stenar blir ju ingen lyckligare av att se! Haha..

Jag fotade också. Men dom har jag inte kikat genom själv ännu.

Vi plockade 2½ liter lingon, åt varmkorv ur termos med bröd, drack varm saft och åt frukt. Självklart hann vi med lite lekar med borgar och riddare samt  spikklubbor och svärd innan det var dags för att gå hem och dricka kaffe.

Nu ska jag ta mig en promenad. Och då får bus cykla….

Visst verkar han sjuk??!!

4 kommentarer

 1. Kraaam

  oj, han har verkligen ett öga för detaljer – lite coolt med bilden på stövlarna. Man liksom förstod att det även fanns tid för en stunds vila 😉

  Tack för kommentaren på min sida om min nya frisyr.
  Jag tyckte om mitt långa hår innan – men det kändes som om jag behövde göra det här för att fullfölja den nya fas i livet jag är på väg in i.
  Ha ha ha – här klipper man inte bara håret hur som helst utan man har en djup mening med det.

 2. Cia

  Vita stövlar utan blåbärsfläckar… Jag är imponerad!

 3. Cia

  Har bus egen kamera eller lånar han din?

 4. candygirl

  Kraaam: Ja när du säger det så. Har faktiskt inte tänkt på det, men han har hittat ett motiv varje gång, liksom. Bara han lär sig zooma också så blir det nog kanon..
  Cia: Det ÄR blåbärsfläckar på dom. På andra foten. Men dom är rätt flera år, så det är inte så konstigt. Börjar vara läge för nya. För övrigt är stövlarna blommiga! Svarta blommor. Men det syns ju inte när jag dragit brallorna över! Har brukar använda min första digitala. Eftersom det är annat minneskort till den. De andra kamerorna använder likadana kort och jag har dom jämt fulla med bilder. Men idag använde han min!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑