Så här ser det ut nu…

Så här ser det ut nu… – altanen vid Lilla Gula Huset – golv och räcke på plats. Dock ingen överbräda på räcket. Men den kommer… och så har vi ännu inga trappor upp till altanen. (förutom dom gamla avkapade – som duger att kliva på tills dom nya är på plats!) En kombinerad bänk/trappsteg under altandörren ska också fixas…

Tur att vi har min pappa som talar om vad och hur vi ska göra. Vi skulle ALDRIG fixa det här själva…

Jag och bus är på plats sen i går kväll. Nu ska här göras valborgsfint inför när maken och svärmor dyker upp frammemot eftermiddagen.

Kanske baka en tårta???

5 kommentarer

 1. Sofie

  Så snyggt det blev 🙂
  Tycker den ser större ut än den gamla men där kanske jag har misstagit mig. Du får göra en av dina goooda tårtor 🙂

 2. Sofie

  Ja, det fanns väldigt mycket snyggt på Nelly. Jag tänkte vara smart så jag tog det på faktura, då kan man returnera det man inte ska behålla, dra av det från fakturan och sen betala in det korrekta beloppet. Väldigt smidigt!

 3. Åsa

  Det ser riktigt bra ut! Härlig altan!!

 4. Cia

  Det där med att baka efterrätter förvånar mig alltid hos er, för ingen verkar vara en riktig efterättsätare.

  Där har du verkligen fått helt rätt uppfattning. Vi äter ALDRIG efterrätt… (däremot kan det slinka ned lite godis på helgen) Så när jag – någon enstaka gång (och då bara till födelsedagar och ”firarhelger” ) gör nåt sånt här slisk så tar vi det till kaffet mitt på dagen (just idag på senare delen av dagen eftersom det blir seeeen middag) Efter maten kommer vi aldrig orka.

 5. Cia

  Shit vilken koll jag har 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑