Så var arbetsveckan till ända

Fredag. Yes. I like!

Jag struntade i cyklingen i morse (-22), men det var mest för att kunna ta med mig alla prylar från jobbet hem igen. Jag ”flyttar” ju på måndag. Bagaget blev fullt… Gitarr, sånglåda, extrakläder, stövlar, pärmar… och så lite annat smått och gott. Bjöd även på fuskbakelser till förmiddagsfika. Alltså rulltårta med spritsad grädde. Dom blev jättegoda – hade lättsötat aprikosmarmelad mellan och flagad choklad på grädden. Det är lagom komplicerade bakverk för en som inte är så duktig på att baka – som jag!.

Jag hämtade bus efter lunch och sen gick han och jag ned på ”stan” för att handla almanackor. Vi har liksom bara uppgraderat till rätt årtal i köket. Bus var almanackslös – maken blir det efter denna veckas utgång och jag saknade en kalender vid datorn.

Vi handlade även lite annat jox, som lax till middag och linsvätska åt mig.

Bus ville ha en Kalle Anka-tidning. Inte för att han läser Kalle – men det följde med en robot! Och eftersom det var fredag fick han det! Roboten höll i typ 15 minuter! High quality stuff! *not*

Kaffe hos svärmor och nu myser vi hemma. Maken är förkyld (och ni vet ju hur det är när karlar är sjuka) så vi åker inte till Lilla Gula ikväll. Istället ska jag och bus krypa ned i badet med nåt gott att dricka och sen ska vi äta lax med romsås.

Jag älskar fredagar  – då har man hela helgen kvar!

3 kommentarer

 1. Åsa.S

  Ett bad är ju aldrig fel…
  Hoppas du får en fin fredagskväll!

 2. Ulrika

  Kan man verkligen cykla i sådan kyla. Det måste vara minst -30 i vinden?? Hua, det låter inte skönt.

  Ta hand om dina sjuklingar och ha en rikigt skön helg!

 3. Cia

  Här snorar både M och jag… Vill inte bli sjuk min VD har hotat med sparken om jag är sjuk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑