Så var den här epoken avslutad

tack1

tack2

 

tack3

tack4

tack5

tack6

 

Idag, torsdag, gör busungen sin sista dag på Fritids. Från och med 1 juni har vi sagt upp hans plats. Men fredagar är han alltid ledig, så idag blir sista dagen…

Sanningen att säga så har han kunnat vara utan fritids länge. Det där med att gå hem själv, fixa mellis, vara ensam… det fixar han fint (skulle väl vara det där med läxorna som inte alltid är klockrent)  Men eftersom han saknar syskon och inte leker med någon direkt efter skolan utanför fritids (annat än när vi är i Lilla Gula Huset – men dom kompisarna går ju på en annan skola och bor inte här) så har vi ändå behållit platsen. Sista tiden har han varit lite då och då. Ibland har han gått hem efter skolan, ibland stannat tills vi slutar. Och ibland gått hem bara en stund innan vi kommit hem.

Men från och med nu så är det bara hem som gäller. Och det gillar bus!

(och sen har han ju mig jätte-jätte nära hemma! Och farmor!)

Ovan det vi ger hans fritidspersonal som Tack för fyra års fritidstid: En gopåse med te och marmelader  från http://www.tehusetjava.se/ , gokaffe, skorpor och lite choklad. Tänkte att dom kan mysa lite i perso-rummet så här inför sommaren.

1 kommentar

  1. Camilla

    Vilken underbar presentpåse och vilket snyggt kort på er. Det syns ju verkligen att det är ni, trots att det inte är några riktiga ansikten på bilden.
    Hm, så han börjar 7:an till hösten? Jag tyckte att Felix växte typ 10 år under sommarlovet mellan 6:an och 7:an. Plötsligt blev han ”stor”.

    Nä gud nä… då hade jag verkligen tyckt han vuxit för stort.. han börjar fyran till hösten. Mellanstadiedags ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑