Samlar på minnen

sommarkänsla

Det gäller att arkivera sommarminnena bra. Så man har dom kvar och kan minnas när det blir snålblåst och regn. När kvällarna blir mörka och när snön börjar falla… och fram emot vårkanten  – när vintern vägrar släppa sitt grepp och man bara längtar efter att få kasta täckbrallorna och börja med lågskor igen. Just nu lever vi mitt upp i de blivande minnena. Men snart det är färdigt med det  och då är det länge till nästa gång vi får ladda batterierna med sol och bad… länge till nästa sommar…

På bilden ovan sitter bus och käkar kex på den pyttelilla badstrand vi allt som oftast haft för oss själva i sommar. En kvart cykelväg från oss och ljuvligt varmt vatten.

sommarkänsla 2

Nu är alla handukar upphängda på tork och det är dags att börja med middagen. I morgon blir det inte stranden. Vi tänkte fara och skaffa lite ”skolstartprylar” i Luleå. Men jag önskar mig verkligen fler fina dagar. Jag kan liksom inte få nog. Och om 10 dagar är det slut på semestern. Så nu gäller det att försöka njuta… förhoppningsvis i fint väder!

1 kommentar

  1. Cia

    Hur mycket av SÖder har ni upplevt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑