Sandpapper och vattenlek

badar2

badar

Så här skönt hade vi det igår. Och idag ser det ut att bli ännu varmare. Så härligt.

(som vanligt är detta två sidor från kommande fotobok. Detta ska bli ett helt uppslag) 

Jag låg rätt länge i poolen jag med. Men där emellan slipade jag bordsksivan på vårt köksbord i teak. Det har sett grymt slitet och tråkigt ut. Lacken har varit bortnött på alla fyra sittplatser. Och så var det repigt och stötskadat. Men det är 40 år gammalt så. – Nu jobbade jag på himla många varv  sandpapper i olika grovlekar. Och tillslut oljade jag bordet. Det blev jättefint.

4 kommentarer

 1. Åsa.S

  Vilka härliga bilder!
  Visst är det underbart!

 2. Svärmor

  Det blev ju fina bilder! Men…….. jag har inte glömt vad du lovade den 29 maj!!!!!!!

 3. Cia

  Klokt att inte lacka det igen. Vill ju se bordet också!

 4. Freddeland

  härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑