Säsongens första sväng i vinterstassen

image

-13 och blåst.

Alltså var det dags att plocka fram vinterdressen. Hittills i vinter har jag klarat mig med lager-pål-lager-principen och kunnat använda vår- och höstdressen. Men nu blev det den fodrade vindtåliga.  Och ullmamelucker till låren och rumpan som annars blir iskalla. Det blev även vindskydd för kinder och vindtät mössa.

Jag var helt perfekt klädd.

image

Och eftersom det nääästan hann bli mörkt innan jag var hemma var det ju bra jag hade min snygga reflexväst.

5 kommentarer

 1. Soffie

  Brr va kallt vi haremet jättekallt imorse ,men ta det försiktigt då du tränar i kylan ,det är inte bra då det är för kallt, va bra att du tar dej ut ändå, kramen

 2. Junitjej

  Jag borde också skaffa mig en reflexväst!

 3. Camilla

  Du är galen som springer då det är så kallt, men å andra sidan åker jag ju skidor i kylan och vet att det funkar. I går var det -11 grader här och första 5-10 minuterna frös jag som en liten hund. Sedan blev det helt perfekt! Jag tror många gör misstaget att klä sig FÖR varmt på vintern, man ska ju nästan frysa innan man ger sig iväg.

  Svar: Ja det ska vara lite ”hurvigt” innan man fått upp pulsen…

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Bra klädd onekligen, här har vi 29,8 minus så löpning är inte att tänka på, blir motionscykel inne istället! KRAM

  Svar: Kom just in efter morgonens sväng.. idag fick jag ta två tröjor under löparjackan. Och så tog jag fleecefodrad ”tub”. Här är -19 och jag har väl -20 som gräns… Det var faktiskt inte kallt… blåste inget idag – inte vad jag märkte i alla fall…. eller också var det för tidigt på morgonen.

 5. Pernilla

  Jag ska fixa en sådan där snygg väst jag också. Den jag använder är på tok för stor, är gul-ful och ….ful, igen.
  /P

1 pingback

 1. nh-team.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑