Saucony Triumph 10

saucony2

Nu så.. nu kan vägarna få tina fram…. för nu är jag redo för att lägga in Ice Bugsen i garderoben och ersätta dubbskorna mot lätta – nyinköpta – vår- sommar- & höstjogging

Jag stegade förbi InterSport på min lunchrast, och med mig ut hade jag ett par Saucony Triumph 10 för många pengar. Det blev med andra ord en dyr lunch. Fast jag fick 20% rabatt på priset nedan, så det blev inte såååå svettigt… 🙂

saucony1

Men jag vet att skor kostar. Jag köper nya vårjogging varannan vår. Dom här kommer alltså få tjäna vår-sommar-höst 2014 och samma tid 2015. Under förutsättning att dom håller bra och är sköna.

Därefter pensionerar jag dom och är dom fortfarande fräscha (vilket dom brukar vara) får dom användas som walkingskor i några år till. Så det blir inte så dyra mil i slutändan.

(mina vinter är inne på tredje vintern. Dom har alltså servat mig senhöst/vinter/vårvinter i tre säsonger om ungefär en månad. Så i höst blir det nya dubbar också! – anser att dom håller längre än vanliga eftersom snön ger egen stötdämpning och att det viktiga är dubbningen här. Och dubbarna är fortfarande i kanonskick, men tre säsonger känns liksom max)

6 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Även här ska nya joggskor köpas vad det lider, men dagens snöväder gör att jag håller mig till bugsen bra länge till….
  Tyvärr får luran det långt till sin förskoleklass, så då får jag köra henne :-/
  Önskar dig en toppen dag, nu ska jag hinka en kopp till av mitt magiska te ;-D KRAM!

 2. Åsa L

  Mycket viktigt med bra skor och helt rätt att du har koll på det.

 3. Pernilla

  Jag tycker det är surt att köpa skor. Jag har knepiga fötter, nästan plattfot men går ändå på yttersidan. På så sett förstör jag skor så det står härliga till. Men det är viktig att ha bra skor, så det får kosta. Men kan erkänna att jag villigt köper skor när det är billigt och rätt sort som passar mina förtter.
  /P

 4. Junitjej

  Kanonsnygga!

 5. Camilla

  Superfina! Jag testade Saucony då jag skulle köpa nya i somras, men bytte dem mot Asics då jag tyckte att de var lite ”klumpigare” än mina Asics.
  Men inte rosa?! Vad har hänt, Linda?! 😉
  Hoppas att du blir nöjd med dem.

  Svar: Den här kändes jättebra – i alla fall i affären. har inte hunnit gå i dom (inne) ännu. Dessvärre fanns dom bara i blått… och jag struntar faktiskt hur skorna ser ut. Dom får vara vilken färg dom vill bara dom är sköna att springa i!

 6. Camilla

  Åh, men jag bara skojade ju… 🙄

  Svar: Det förstod jag – men även om jag älskar rosa så får det stå tillbaka för bekvämligheten när det gäller jogging!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑