Se upp i backen!!!

Idag är busungen inne… det är femton minus nu mitt på dagen – och blåser duktigt. Brrrr. stor kyleffekt alltså.  Så bilden ovan är från förra helgen när han istället var ute mest hela tiden.

Jag svettar idag upp mig med målande. Ska precis ta tag i tredje och sista varvet på trappmålandet. Maken är förkyld och assisterar det han orkar och måste. Annars klarar jag mig mest själv, så han kan vila.

Om det blir nån grad varmare tänkte jag mig ut en sväng när jag är klar. Är så nyfiken på vad som händer i min joggingbok så….

3 kommentarer

 1. Åsa

  Härliga vinterbilder!
  Jag skall snart ta mig en promenad bort till jobbet för jobbkväll jag

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Även här är det snorkallt, över 20, men ungarna har tjatat på en kort skotertur å maken har förbarmat sig, men kort blev den ;-P Ang kamera har jag nu en Panasonic LUMIX DMC FZ18 som jag är en föregångare och äldre modell än denna å den är jag ändå rätt nöjd med, men den börjar ha så många år på nacken å använts väääääldigt flitigt så nytt skulle inte vara dumt… får se om erbjudandet finns kvar… KRAM

  Svar: Det är precis den kameran jag pensionerat nu. Den är fem år gammal och har fotat 27000 bilder. Fotar ännu bra, men jag kände liksom att den kommer säkert lägga av mitt under semestern eller nåt – Jag har varit tokigt nöjd med min FZ18. Det var därför jag gick på denna nu… dumt att börja byta märke när man hittat det perfekta.

 3. Camilla

  Inte jogga efter hjärnskakning!!! Vila nu!

  SVar: Jag HAR ju ”vilat”.. torsdag, fredag och nästan hel lördagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑