Semester dag 14 – dagen vi börjat tänka praktiskt igen

Jamen så drar det – ofrånkomligen- ihop sig. Visst… vi har visserligen mer än ett dygn kvar... men ändå… vi kan inte handla hur många tomater/juicelitrar/smörgåspålägg/lunchtillbehör/etc som vi vill… Då får vi kanske slänga. Vi måste också börja tänka på vad som ska handlas med hem.

Tog en svettig promenad före lunch. Och fick även en snygg uppvisning av waterboard  (?). Tidigare har vi bara sett nybörjare som bara ramlar. Nu jäklar var det ett proffs i farten. Vilken balans. Vilken höjd. Och volter i vattnet till och med.

Efter lunch blev det stranden. Troligen sista havsbadet. (Gissar på poolbad i morgon för att slippa sand i bagaget sen).

Stoooora vågor. ( vilket inte syns på bilden… Den är från en tidigare dag.)

Balkongmys. Och lyxproblem. Allt detta badande gör ju att lacket bara sitter i tre dygn. Bäst att åtgärda.

Innan middag ropade Alex: Linda come here!!! Och så slängde han till oss en tallrik nygrillat. Perfekt förrätt.

Sen blev det favvotavernan nummer 1. Dumt chansa med två middagar kvar.

Efter maten gick jag till en klädbutik jag sett en klänning tidigare i. Det tog en stund innan dom förstod vilken jag menade… men det fanns en kvar. Jag provade och tyckte den var lite för tight. Då började butiksinnehaverskan dra i mina trosor, sa att jag skulle använda ”hold-in” (most women do) och så slängde hon till mig ett par högklackade.

– So! Much better.

Sen släppte hon lös mina bh-band så ryggen blev mer bar samr frågade om jag ätit middag och när jag bekräftade påtalade hon:

When you are home – stop!

Ord och inga visor. Jag köpte den.

Nästa projekt: jobba bort putmagen!!!

Nu fokuserar vi på morgondagen. Ett dygn till. En till (svettigt) natt (vägra air-conditioning). En till frukost.  En till promenad. En till golunch. Mer sol. Flera bad. Mera umgänge med bästa balkongkissen Lara. Mera balkongmys. En till middag.

Ett dygn kvar!

2 kommentarer

  1. Malin

    Skitsnygg

  2. Camilla

    Haha, härligt! Snygg klänning, du skulle ha ångrat dig om du inte köpt den. Mitt nyttiga liv börjar NU! Har ätit alldeles för mycket och druckit vin och öl hela semestern. Fika… Suttit stilla i båten. Det märks och syns. Trivs inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑