Shoppat mig en julklänning

julklänningen

Nu har jag hittat årets juklänning. Nåja.. hittat och hittat… jag har vackert viftat med visakortet och betalat den också! Igår eftermiddag blev den min! Den är från Miss Ewing och passade mig perfekt. På bilden syns det dock inte att det även är en röd rand med i tyget. Köpte dessutom knallröda örhängen som jag ska matcha till mitt knallröda stenhjärta runt halsen. Jag kommer bli sååå julig!

Och till jul kommer jag givetvis piffa till även mig själv! Haha… Inte som här.. med tillplattat hår efter en promenad i kraftig vind (och mössa!) Men det var ju klänningen jag skulle visa – inte mig som måndagstrött! Det får ni på köpet bara…

12 kommentarer

 1. Cia

  Jag gillar lakansstudion 😉

  Jättesöt klänning och visst bortser jag från mössfrissan.

 2. candygirl

  Cia: Shhh…… inte avslöja mina knep! 🙄

 3. Sofie

  Vilken söt klänning 🙂
  Du kommer säkert bli toppenfin på julen – som vanligt 😉

 4. Freddeland

  *visslar*

 5. Åsa.S

  Jättesnygg klänning!
  (Med eller utan mössplatt hår 😉

  Svar: Så verkar de flesta tycka och göra, tack och lov

 6. Ulrika

  Mycket snygg!!!! Du får akta dig för tomten så han inte vill stoppa ner dig i säcken och ta med dig till tomteland. 😆

 7. T H E R R E fotoblogg

  Fint, jag vet inte riktigt än vad jag ska ha på mig 🙂

 8. Åsa.S

  Pssst! Jag har en utmaning till dej!

 9. therre

  Nä, inte bryr jag mig som SÅ egentligen… Undrar liksom bara vad en femtioåring har ut av att ens försöka mäta sig med en 24-åring 😉

 10. therre

  Ja, det var någon liten som också gillade min studio. Hehe. Hålla på fixa o ställa i ordning 😉

  En stor studio vore inte helt fel, men det lär nog bli dyrt med alla tillbehör man ska ha med 😉

 11. Veronica

  Vilken fin klänning och vad fin du är. 🙂

 12. Maria

  Supersnygg klänning på supersnygg tjej 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑