Sista fredagen

Åh  vilken ljuvlig dag vi fick  så här på min och bus sista semesterdag för den här sommaren. (I morgon är det lördag och vanlig helg ju…) Vi har solat och badat och lekt så det står härliga till… och nu ska vi avsluta kvällen med sen grillning och goda tillbehör.

Usch.. jag känner mig inte alls färdigsemestrad. Hjälp… och inte vann jag mer än 75 kronor på trissen jag skrapade nyss. Någon som vill skänka mig ekonomiskt oberoende så vi kan fortsätta ta dagarna lite som dom kommer (naturligtvis med tanke på bus skolgång och sånt…???????)

7 kommentarer

 1. Åsa

  Men vilket bra väder ni verkar ha haft ändå!
  Sist jag hade bikinin på var andra dagen på min semester… i dag har iofs varit varmt, men ändå mulet… och jag ligger även inne och är sjuk.
  Njut av att ha haft en härlig semester!!
  Fast vi åker ju till Turkiet om 4 veckor. =)

  Den här sommaren kommer inte i närheten av förra – som var helt underbart kanon. Många klagar på årets sommar och visst… det har varit lite si och så. Varmt men mulet. Men när vi huserar i Lilla Gula Huset så har vi tio minuter till stranden. Det innebär att dagar som börjat mulet likväl kan avslutas på stranden. Det handlar inte om att man måste packa en lunchbox och spendera hela dagen på stranden. Ett par tre timmar med lite kaffe (eller inte ens det) funkar fint. Och därför har det blivit många bad för mig och bus ändå. Ungen är galet brun – och tydligen jag också om jag får tro maken.

 2. Anki

  Varför var inte du på planeringsdagen igår????

  För att jag fortfarande har semester/barnledigt. Jag börjar jobba på måndag

 3. Anki

  Hade du föräldrarpenning? För semestern fick jag återkalla torsdag å fredag!

  Ja jag har haft fp hela den här veckan… ingen har låtit nåt åt mig om att behöva återkalla den.

 4. annas Perssonliga

  Semester kan man nog aldrig få för mycket av…. det går alltid alldeles för fort. Ha en skön helg innan jobbstarten. (Jag är supersugen på att kika på en stuga här i närheten det verkar så mysigt att ha ett litet eget ”smultronställe” isf blir det ”lilla blåa huset” 😀 )

 5. Cia

  Ja visst ja…skolorna börjar ju nu… Kissarna ska inte börja än så jag kan fortsätta ta dagen som den kommer en vecka till;-)

 6. Camilla

  Men fina, coola bus! Vilket vackert foto på din son!

 7. Anki

  Men jag vet inte om man behöver återkalla föräldrarpenningen, men chefen sa uttryckligen att hon beviljar ingen semester 12 och 13 aug, så det var bara att återkalla de dagarna. Å det sa hon till oss innan semestern började 🙂

  Mycket möjligt. Men det var I som godkänt min FP för läääänge sen. Plan-dagarna var nog inte ens spikade till dessa dagar då, tror jag…Och ingen hörde av sig till mig varken före eller under ledigheten. Jag vet att A-L sa att hon inte beviljar nån ledighet… men min var som sagt redan beviljad och klar – av någon annan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑