Sjukling, igen

Det är banne mig inte sant.. jag är hemma som sjukling – IGEN. Förr-förra veckan var jag hemma med bus två dagar. Förra veckan var jag själv hemma en dag – med knasig mage. Det visade sig dock vara MYCKET snabbt övergående så jag kunde gå jobba dagen efter. Vi konstaterade att det måste varit nåt olämpligt jag ätit. Men igårkväll började magen krångla IGEN. Jag har funderat genom ALLT jag stoppat i mig, men kan inte hitta nån gemensam nämnare. Hur som helst så sov jag gott hela natten och trots att jag kände mig synnerligen spak i morse tog jag sparken och infann mig till halv åtta. Kvart i åtta gick jag hem – eller snarare – blev typ hemskickad. Jag är som en urvriden trasa. Spak och matt. Ingen matlust, men mår inte illa eller nåt. Lite feber har jag och jag orkar knappt hålla mig upprätt. Det får bli sängläge – eller TVsoffaläge – en stund framöver.

Dock har jag en läkartid klockan 11 som jag tänkte försöka infinna mig på.  Läkartider brukar man ju inte få så enkelt så jag vill gärna utnyttja den jag fått tidigare.  Inte för att jag känner mig speciellt motiverad att besöka sjukhuset idag – speciellt inte att sätta mig i gynstolen, vilket är tanken med dagens bokning.

Inse vilken sjukt liten lön jag kommer få i februari???!!!

Blä.. det är nog lite synd om mig idag!

9 kommentarer

 1. trollmor

  Låter inge vidare det där ! Hoppas du får någon förklaring på hur du mår.
  Sköt om dig och ta det lite lugnt och vila.
  kram ewa

 2. Sofie

  Hoppas du blir frisk snabbt igen.
  Gynundersökningar är ju inte direkt det trevligaste vare sig man är sjuk eller frisk…

 3. Åsa.S

  Usch, låter inget kul att sätta sig i den stolen med orolig mage…

  Ha det så fint det går ändå!

 4. Cia

  Usch… jag känner igen det där… Jag var fanimig sjuk halva förra året känns det som. Futtigpluttlöner är inge kul…Inge kul alls faktiskt.

 5. Moolin.se

  Svar: Jag tror att det funkar men. Och här är ett stort men. De besökarna som du får är ju de som ska regga sig, det är ju din sida de får se i 15 sekunder. Frågan är hur många som kikar liksom. Eller som bara låter tiden gå för att få koden..

  Värt ett försök iaf tycker jag! :mrgreen:

 6. Moolin.se

  Svar igen: Du är vaaaaaarmt välkommen! Ja hos mig är det trevligt. Lite galet men trevligt absolut! 😀

 7. always

  Namninsamling – Förbjud att barn hängs ut på nätet! – Hänger du med på det här?

  Jag sa att jag skulle försöka göra något åt att inte barn får hängas ut på nätet, efter det här med de mördade Arboga barnen. För det är ju inte riktigt fastställt ännu hur det gått till.

  Man får bara hoppas att några tar lärdom och är lite försiktigare och framför allt tänker sig för innan de hänger ut sina oskyldiga barn som kanske inte alls hade valt att finnas på nätet till allmän beskådan om de hade någon talan.

  Det här får bli det första jag gör. Det återstår väl att se hur många som är intresserad av ett sånt förbud. Hur många som värnar om barnen och deras säkerhet. Eller jag ska kanske säga, hur många som förstår vilka risker det är med att lägga ut barn i bloggar .m.m.

  Allt fler föräldrar publicerar bilder på sina barn på nätet, via bloggar eller sajter som Facebook. Men många tänker inte på att bilderna kan komma att utnyttjas av pedofiler. ”Ibland finns det en naiv inställning till nätet”.

  Allt fler mammor och pappor bloggar om sitt liv och sin vardag och var och varannan har ett facebook-konto. Med detta följer att fler bilder på barn läggs ut på nätet. Bilder som i värsta fall kan utnyttjas av pedofiler. Man tror att tar jag bort den här bilden från nätet så är den borta. Det är helt fel. Man bör vara medveten om att bilder man lägger ut på nätet för alltid riskerar att finnas kvar.
  Att spara ned en bild från nätet går på ett par klick – sedan är det lätt för den som gjort det att använda bilden på ett helt annat sätt än vad man själv kunnat föreställa sig.
  – Att lägga ut bilder på en blogg är ungefär som att lägga ut sitt fotoalbum på tunnelbanan. Man får fråga sig om det är något man vill?
  Ju unikare bilder desto högre status, därför finns det de som ”dammsuger” olika sajter i jakt på bilder på barn.

  Det är ju bara att kika runt bland de kommentarer jag fått i min blogg, så förstår man kanske att det inte bara är små änglar ute på nätet. Skenet kan nog bedra! Det ska man aldrig glömma.

  Namnlista att skriva på:
  http://www.namninsamling.com/always1

 8. EVA

  Shit så trist med magbekymmer ! Hoppas du snart mår bättre…

  ***
  KRAAAM EVA

 9. T H E R R E fotoblogg

  Du, låter PRECIS ut som min magsjuka! 😉 Var först hemma med konstig mage. Trodde DET var magsjukan eftersom att dottern haft den i mild variant och sambon med… Så veckan efter fick jag riktig magsjuka… + feber på natten :/ Så jag undrar jag om du ens tar dig ut idag till sjukhuset 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑