Sjukt onödigt blogginlägg

image

Idag har jag äntligen klarat bana 308 i Jelly splash. Det känns stort. 🙂 Som jag bråkat med den.

Snacka om världhändelse va???!!!

image

Och så har jag varit på Teknikens Hus i Luleå hela dagen. Jag, en kollega och sju barn som tänker börja förskoleklass till hösten.

Jobbigtroligt… och lärorikt.

Och spännande med så lång bussresa.

Känns förresten som om det borde vara torsdag i morgon. Men tyvärr är det bara onsdag… hm!

4 kommentarer

 1. Pia

  Haha, grattis till dig!!! 😛 Ja det förstår jag att det blir lite långt att åka, hur funkar det med så små barn? Hoppas verkligen att ni får en mysig och givande dag!
  Kramen

  Svar: sååå små är dom ju inte.. vi åker med dom som ska börja förskoleklass. Så alla blir sex under året. Endel har hunnit fylla, andra fyller senare. Det är en resa på ca 1.5 timme med buss ( en timme med bil) och det går jättebra. Några timmars upptäckande och undersökande, lunch på restaurang, handla i affären och lite glass innan hemresa…. Men då brukar det vara sjukt trötta barn… så även i år. Vi har nio barn som ska till ”förskoleklass” men bara sju kunde följa med (sjukdom). Fyra av dom somnade på bussen hem…

 2. Pernilla

  Fast, ligger man efter en dag, som jag, så är det torsdag imorgon.
  (Konstig meningsuppbyggnad)
  Spelar gör jag inte. Blir inbjuden hela tiden men, nej tack!
  /P

 3. Fröken M

  haha… jag förstår känslan !
  Jag har varit fast på bana 290 på bubbelhäxan i flera veckor
  och kommer fasen inte vidare ?!

 4. Karin

  Vilken rolig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑