Skalmansläktingar, kisseunge och tunggymnastik – Kretabilder från dag 10

Och här kommer ytterligare några bilder från Kreta i somras. Dessa är från den 23 juli. För dagbok klicka in på Liverapport från Kreta 2012

Titta här vilken sötnos. Av en slup upptäckte vi fullt med småsköldpaddor i en av floderna. Vi visste att det skulle finnas, men trodde inte att dom fanns så nära utloppet. Hade vägen vi egentligen tänkt promenera varit öppen hade vi missat dessa djur.

Det här är svårt att se vad det föreställer men det är också en sköldis. Fast under det strömmande vattnet. Tycker bilden blev så cool. Som mosaik nästan..

Och vad tycks om den här lilla puttiga kompisen då. Hur kelig som helst. Den låg i famnen och sög i armvecket – med höga snuttljud och så det typiska trampandet. Sååå gulligt. Ingen mamma i närheten. Och inga syskon. Vi hälsade på den här ett par gånger i samband med att bus köpte glass. Helt bedårande.

Ja vilka det här är ser ni ju. Jag ser däremot först nu att jag glömde matcha nagellacket med klänningen den här kvällen. Hoppsan.

Och det ni ser på kollaget ovan är en stilstudie över hur man ser ut när man knyter en knut på ett körsbärsskaft enbart med hjälp av tungan i munnen. Ni som sett TwinPeaks vet vad jag menar… Jag kan. Kan ni???

 

4 kommentarer

 1. Åh, vilka underbara bilder! Det ser ut som om ni har haft en fin semester 🙂

 2. Erica AKA Tomtens Dotter

  Imponerande! Hur länge fick du träna för att lära dig det???

  Svar: haha… det har jag kunnat sen Twin Peaks gick.. blev sugen på testa och insåg att det gick ju fint. Bara det är ett fräscht skaft – lite segt sådär. funkar inte om det börjar bli hårt och träigt…

 3. soffie

  hihi du är tokig du va du kan:) himla snygg klänning å jag gillade det nagelacket:) älskar ju rosa:) va fina bilder på dina killar, kramen

 4. Matts Jansson

  Oj visste inte att du var en sådan tungvrickare bra gjort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑