Skänkt bort prylar

möbler

I går regnade det hela dagen. Och kvällen.

Och därför passade vi på att gå över gatan till svärmors fd lägenhet och fota möbler/prylar som vi vet att vi inte kommer kunna behålla eller har plats för.

Sen la jag ut allt på facebook – som bortskänkes.

Och jäklar vilken fart det blev på den tråden.

Det blev kö på flera möbler och jag ångrade nästan att jag inte bara gav en tid då folk fick komma hämta – först till kvarn liksom.

Nåja. Folk fick veta att från fyra i dag fick dom komma hämta. Och det gjorde dom. Verkligen.

Klockan sex hade vi i princip tömt lägenheten. Av det vi la ut är CD-stället och en låg mörk bänk kvar. Resten är hämtat. Fatta så skönt – vi slapp åka skytteltrafik till återvinningen/tippen och istället kom sakerna till användning.

Dom flesta blev rejält glada över sina fyndade gratisvaror. Mycket ska målas om. Vissa saker hamnade i barnrum, stereon hos en samlare, TV-n tror jag kom till ett flyktingboende (osäker dock). Det som är kvar i lägenheten nu är i bäddsoffan (ska till Lilla Gula Huset) och två fåtöljer (som nog blir över) två omklädda gamla fåtöljer (som troligen ska säljas) en säng (den ska till Lilla Gula Huset) ett vitrinskåp och en bokhylla (också dom Lilla Gula Huset). Ett köksbord med stolar ska till makens morbror med fru och sen är det nog bara lite småplock i möbelväg.

Förutom en jäkla massa husgeråd och porslin dock. GAHHH… (det tar vi framöver – kanske blir en ny bortskänksesride).

Nåja – vi firade med rester från frysen, en kvällsveckohandling och sen en glögg innan kvällsbestyren nu tar vid.

Gonatt!

 

4 kommentarer

 1. Therese

  Åhhh ni har ett gott hjärta, för ni kunde utan tvekan ha gjort er en slant, hade jag bott närmre hade jag varit spekulant på både blombordet och stolen med nitar… ;-D KRAM KRAM!

 2. Fröken M

  Tack ! Vi gifte oss på Relax Bay på Koh Lanta i Thailand 🙂

 3. Pernilla

  Här på ön finns fb-sidor där man lägger bud eller säljer till fast pris. Jag brukar inte orka hålla på med budgivning och har satt ett lågt pris för att bli av med saker. Nikeskor 20,- tjoff iväg. På så sett slipper man ju åka till återvinning.
  /P

 4. Camilla

  Jättebra ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑