Tisdag. Och kanonväder. Hade turen att sluta tidigt (eftersom jag befann mig på jobbet redan 5.51.)

Ett hus alldeles nära brann ned totalt och det hittas övergivna katter överallt i samhället. Flera fastfrusna i marken. Den jag skrev om igår är ännu inte infångad, men har har nu fått mat, filt och en kattfälla. Hoppas dom lyckas få tag i den också. Vad jag hört har 22 katter lyckats fångas in i alla fall. Men några brann visst inne också…

Efter jobbet en sväng till fiskbutiken för att hämta den beställda påsklådan med diverse godsaker. Sen fick jag med mig en lite kraxig och snorig son på skidor på isen.

Helt ljuvligt.

Var ute en timme och 45 minuter.

På hemmaplan dammsög jag och skurade toan samtidigt som jag lagade middag.

Maken anlände hem lagom till tredje tuggan.

Sen hanns det inte mer än att fixa i ordning alla kläder och tillbehör påskhäxan, som kommer på jobbet i morgon, behöver.