Ny vecka igen.

-15⁰ när jag knallade till tandläkaren 7.10. Nån plus framåt eftermiddagen.

Det första som hände var att jag hittade örhänget jag tappat för massa veckor sedan. Det låg så prydligt på ett spegelbord hos just tandläkaren. Och där var jag ju, just innan jag och kollegan åkte till gymmet. Alltså hade jag tappat örhänget redan innan jag bytte om för träning.

Tandstatus är nu att tanden är helt rensad och ska fyllas i slutet av maj!

Lugnt på jobbet. Många hade ledigt.

En liten kisse låg högst upp i en snödriva på parkeringen. Den hade legat där sen tidigt morgon och nu var det sen eftermiddag. Flyttade sig inte när vi klättrade upp. Försökte först fräsa lite halvtamt för att sen godkänna klapp på huvudet. Ena baktassen såg skadad ut.

Vi la ut en efterlysning efter ägare på FB och gav en ulldyna till kissen men den flyttade sig inte. En stund senare bestämde vi oss för att försöka ta den till veterinären. Men se det ville inte kisse. Trots filt och bur. Då fungerade bakbenet och katten avvek in mot skogen. Och jag fick dessutom veta att kissar kan bitas riktigt superhårt då dom blir stressade. Trasig ärm på jackan, fyra tandavtryck samt ett stort blåmärke på underarmen blev resultatet. 🫨 Hoppas kisse letade sig hemåt, för nåt fel var det med stackaren…

Efter jobb blev det veckohandling och middag. Samt Stranger Things och te.

Dessutom hann jag måla det tredje ägget.

Nu har jag mina tre färgglada damer på ägg. Undra hur jag ska fronta dom i påsk?