Skit, skit, skit!!!

I går kväll ”roade” vi oss med att koppla in nya stationära datorn. Allt flöt hur fint som helst. Vi anslöt alla andra prylar till datorn och ställde in mailprogramet, det funkatde att surfa på nätet och så vidare… ända fram till vi skulle överföra norton 360 från gamla datorn till nya… då tog det stop. Felmeddelandena poppade upp. Och Norton gick inte att starta. Men då var klockan över 12 så vi gav upp och gick och la oss… dock funkade resten av datorn som den skulle.

I morse funkade såklart inte virusprogrammet heller – det trodde vi ju inte. Snarare skulle vi försöka få bort det från datorn (det går nämnliten inte att radera heller.. då kommer också felmeddelanden upp!)

Värre är att nu får vi ingen uppkoppling alls. Nätverkskabeln är ansluten, men se  – ut på nätet kommer vi INTE.

Vi har testat att byta kabel – utan resultat. Suck….

Vad fasen har hänt medan vi sov!

Usch – varför är det inte bara att sticka i strömkabeln och sen tuta och köra???

3 kommentarer

 1. T H E R R E fotoblogg

  Ja, varför är det inte så! :/
  Jag brukar när vi haft krångel tidigare köra med att stänga av o slå på, min sambo brukar säga att det inte riktigt fungerar så… Va? 😉

 2. Cia

  Jag har också haft problem med Norton när den nyinstalleras, så jag gav upp vi använder F-secure nu. Det enda som jag stör mig på där är att det segar ihop datorn just när emejlen laddas ner och kontrolleras. Men det funkar utan andra problem.

 3. Lillemor

  Håller med dig jag blir DESPERAT när inte datorn fungerar. JAg har ju min stationära ännu på rep, den har kraschat och datadoktorn försöker ta sig in på nått sätt och rädda kort i alla fall. Jag har ju *GUDSKELOV* en alldeles splirrans ny laptop med stor skärm och nummerknappar till höger så visst jag klarar mig……………..när datorn krånglar så känner jag mig ibland redo för psyket. Det är hemskt att man blir helt ställd, hur gjorde man förr?????????????ja ja nya tider nya problem.
  Ha en bra dag//Lillemor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑