Skön lördag

töreälv2

Minus tio grader i natt… och typ hälften halva dagen. Nu har tempen krypit upp till noll och det lovas blötsnö/regn hela natten.

Vi fick en krispig förmiddagspromenad. Frostigt, vackert, kylslaget. Och trots att det bara var ca fem kallgrader hann ungen få  vita fläckar på kinderna efter  sju kilometers knatande – troligen för att det är så enormt fuktigt i luften den här tiden på året.

Efter lunch bråkade maken och jag med en trasig glödlampa till bilen. Ahhh.. varför ska det vara så krångligt????? Kallt om fingrarna blev det… Samtidigt eldade jag i grillringen så vi kunde bränna upp alla skaldjursrester från igår. 🙂 Och ungen och en kompis grillade marshmallows. Men han kom faktiskt och frågade om han fick låna täckbrallor och varmare jacka av mig.

Och så har vi myst i soffan till halva Hungergames del två. Andra halvan tar vi senare…

Ikväll är det grillad oxfile som gäller. Rostad potatis och vitlöksfräst sparris samt chilibea till det. Och så kör jag hits från 1989.  ”Vårt” år, ni vet…

 

5 kommentarer

 1. Pia

  Vilken härlig dag ni har haft!!! Och fortsättningen verkar ju inte bli sämre 😉

 2. matts

  i love the 80 s

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Mysigt! Vi hade snö å busväder på lördag, men söndagen var fin! Så då jagade jag och fick träffa en nalle, spännande! Dessutom griljerade vi året första julskinka…. MMMMMMMUMS! 🙂

 4. Pernilla

  Oj, så kallt! Det växlar så fort i era trakter. Nyss joggade du i kortärmat.
  /P

  Svar: JA det är svängigt väder… idag är det fem plus igen… och stövelväder…

 5. Camilla

  Underbar bild! Jag blir så avundsjuk på alla som redan fått snö. Här är det bara grått och regnigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑