Skönt med snälla kollegor

Vilka fina kollegor jag har på mitt jobb.

En av mina kollegor läste det jag skrev på bloggen igår. Och för säkerhetsskull fixade hon på hemmaplan så det funkade för henne att lägga om sitt skift. Så när jag anlände på morgon, fem minuter i halv sju, var hon redan på plats. Hon hade sopat bort snön, tänt och öppnat dörrarna. Bara utifall att jag skulle ha varit dålig även idag.

Såå snällt!

2 kommentarer

  1. Cia

    Hmmm jo jag har trevliga arbetskamrater men nja såååå snälla är de nog inte. Fast det är lite skönt att de inte läser min blogg… eller jo en gör det men han säger inget till chefen när jag blir irro 😉

  2. T H E R R E fotoblogg

    Vilken snäll arbetskompis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑