Skrillor

skrillor

Idag var nog min busunge rätt nöjd med dagen.

Fm tillbringade han hemma med sin far. Sen, en stund före lunch, leverades han till mig, och mitt jobb. Där fick han leka ute med ”mina barn” innan det blev dags för samling (min samlingsdag) och sen lunch. Och sen fick han även vara med på min sagostund och och lite pyssel innan jag slutade för dagen. (12:30)

Då tog vi sparken hem, fikade, åkte och handlade (bland annat sånt vi behöver i Lilla Gula Huset till helgen) och därefter önskade bus att vi kunde åka skrillor.

Så då stuvade jag om i mina städ-/tvätt-/laga-mat-planer och så tog vi en sväng på isen (spolad sådan – inte på älven!)

Sååå kul.

Det blir inte så många gånger vi åker skridskor per vinter, men de få gånger det blir är det extra roligt. Och bus börjar bli riktigt duktig.

(Fast jag tror inte att han kommer bli nån hockey- eller bandykille! )

Nån bild på mig i skrillor blev det dock inte. Bus är inte tillräckligt stadig på skridskor för att jag skulle låna ut kameran åt honom.

4 kommentarer

 1. trollmor

  Det skulle vara kul och pröva på om man kunde stå på ett par skriskor. Det är en evighet sedan jag åkte. När jag var liten åkte jag varje rast i skolan. Ville ju bli isprinsessa !Ja det var tider det. Nu skulle man nog se ut som en köttbulle på två ben (ha ha ha …)
  kram ewa

 2. Cia

  jamen då blir det väl en konståkare då 😉

 3. Kraaam

  Du har fått en utmärkelse från mig till dig 🙂

 4. evans

  Det blir sällan vi åker skridskor också, fast på förskolan brukar de åka varje onsdag, så Isac börjar bli riktigt duktig nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑