Skrubb-röj

skrubb
I den här röran befinner jag mig idag…

Inspirerad av gårdagens tvättstugeröj har jag idag tagit i tu med vår ”Skrubb”.. det är en garderob kombinerat som förråd. Och detta är ytterligare en plats där ”saker som måste stuvad undan tillfälligt” hamnar… Till exempel slänger jag och maken in våra arbersryggor här över helgen. Här dumpas saker som konfiskerats från bus rum när han slarvat med städningen och här arkiverar jag viktiga papper som inte får komma bort… (det finns nämligen en lagerhylla på höger vägg där jag har mappar med sånt… )

Och nu hade det blivit nästan omöjligt att komma in i skrubben.

Så jag började röja… och slänga… (främst kläder, men även annat) . Vissa saker ska ned i källarförrådet för långtisdförvaring (mitt dragspel till exempel.. jag tror jag spelat på det en enda gång sen bus föddes – helt i onödan det tar plats här uppe där platsen behövs till anant)

Nu är jag på slutversen. Har börjat stuva tillbaka allt igen. Och jag kan redan se att det kommer bli en avsevärd skillnad. Puh… Bästa att återvända till grovgörat. Det är svettigt. Men det kan behövas  – det är svinkallt ute! Brrr…

3 kommentarer

  1. Svärmor

    Var det inte i samband med en skrubbröj som bröllopsbilderna åkte i soporna? Kolla nu noga innan ni slänger!

  2. candygirl

    Svar: Jepp.. det var det! Och en annan gång rensade jag bort en kavaj som maken ägde, men som jag tyckte var ful. I fickan hade han gömt min present.. en guldring!

  3. ejmis

    Skulle också behöva röja men det blir inte av att jag gör något inne nu när det är så fint väder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑