Skymning

skymningsbild

Tog en promenad i min ensamhet i går kväll.  Jag och Isprinsessan (av Läckberg) som jag lyssnar på i mobilen.

I vanliga fall tar jag mig en promenad på lunchen, men eftersom jag är hemma i veckan har jag ju ingen regelrätt  lunchrast  😉  så då får man avvara lite av kvällen.

Det var en enormt vacker kväll. Varm och skön. Nästan vindstilla. Inte helt klar, vilket gjorde att himlen fick väldigt tjusiga färger mellan molnen. Tyvärr hade jag bara mobilen med mig. Visst, den duger i nödfall. Men inte för att ta vackra bilder av solnedgångar. Så av alla foton jag tog blev det ETT ENDA som blev acceptabelt. Och det duger INTE att framkalla i stort format.

Får väl ta min riktiga kamera med mig en annan kväll! För just detta nakna träd skulle jag vilja ha förevigat och printat på papper. Inte bara på liten bild i datorn!

4 kommentarer

 1. Sanna

  Jag skulle aldrig klara av att både lyssna på bok och promenera samtidigt….ha ha…och ändå har jag alltid flera bollar i luften. Men att promenera är för mig att fylla på med energi och då måste jag bara vara i tanken och komma in i en slags meditation.
  Är jättesugen på att läsa Läckberg eftersom jag aldrig gjort det, men just nu finns inte tiden.

  Tusen kramar för dina goa kommentarer hos mig. Jag MÅSTE bara intala mig själv hela tiden att jag är författare och visualiera min dröm – för då tror jag också att den slår in. Kan säga att det är rätt så nervöst just nu, för det börjar bli både en andra och tredje månad sedan min syster och jag lämnade in manus….och man borde ju börja få svar snart.
  Ha en toppen fin tisdag Linda.
  Kram!

 2. Karin/Theas rum

  Hej

  Tack så hemskt mkt för alla läskiga tips ! 😛

  Försökte kommentera igår men det gick inte 😥

 3. Sofie

  Vilken härlig bild 🙂

 4. Mums

  Jag lyssnar också oftast på en bok när jag är ute med hunden. Just nu är det Solstorm av Åsa Larsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑