Slölördag

midsomamr13

Åtta sorters vilda blommor såg jag på min korta promenad idag… den blev kort pga att förkylningen jag haft på G uppenbarligen (och förhoppningsvis) nådde sin kulmen i morse.

Feber och huvudvärk från helvetet, kombinerat med hemsk hosta gjorde att jag inte orkade ur sängen. Jag provade men det gick inge bra!  Inte förrän till lunch gick jag upp – och det var efter flera värk- & febernedsättande tabletter.

Men efter en god morotssoppa med räkor till lunch orkade jag städa en toa, gå en kort promenad, handla efterrätt till nästa helg, köra undan lite barr (som svärmor räffsat ihop), dricka kaffe, städa en till toa och sen fixa middag…. (som idag blev grillad röding med ugnsstekt färskpotatis och romsås)

Så nu hoppas jag att förkylningen är på väg bort.

Här är mörkt och varmt...

Höstigt, men inge kallt.  Och halva september avverkat.

Nästa helg får vi finfrämmande: Cia och M  Ser väldigt fram emot det. 🙂

(Så till er: därav toastädet – Maken har vädrat extrasängkläder och svärmor dammsugit bäddsoffan  – så jag hoppas ni ska överleva. Dock kommer ni få hoppa över ett uppgrävt tvättstugegolv när ni ska tvaga er och duscha i en dusch som färgen flagar än mer från väggarna än förra gången ni var här… men jag hoppas ni överlever ändå…)

 

8 kommentarer

 1. ☆ Cia

  Ja var frisk då!!!!!

  Vi överlever! Vi kommer må bra, kommer må fint, Vi är starkare än somliga tror 🙂 Vi ser väldigt fram emot att besöka er!

 2. Pernilla

  Stackare!
  Jag låg ju förra lördagen men dras ännu med snuva och svullna bihålor.
  Krya på dej.
  /P

 3. Soffie

  Usch stackars dej hoppas nu du kryarpå dej snabbt. Vilken vacker bild…

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Håller tummarna att det vänt, här är det seeeg, tv åveckros förkylning. och noll träning. Klättrar på väggarna av frustration, men i dag kom iaf lukt och smaksinnet tillbaka, så det tackar jag för! KRAM

 5. trollmor

  Nej ,vad trist ! Skickar tusen kryakramar till dig .

 6. Mona

  Du levererar så otroligt mycket fint,både i ord o bild men du måste ta det lugnt när du är förkyld.Bilden i grodparken blev jag galet förtjust i. Ha en skön Söndag.

 7. Camilla

  Krya på dig och hoppas att övriga familjen klarar sig till nästa helg. Mysigt med finfrämmande!

 8. Åsa L

  I 2 veckor har jag dragits med detta hostande och feber som kommit och gått, svettats och fryst och ohyggligt trött.
  Krya på dig nu – kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑