Jag blev sjua!

tävling

Nu var tävlingen slut för min det. Så här fördelade sig rösterna igår.

Jag hamnade under topp fem. Men jag är nöjd ändå.. jag har ju klarat mig länge. Det var 300 bloggar från början. De jag markerat med små pokaler är de som är kvar i semifinal. Och det är alltså INTE Candygirl. Men vill ni rösta fram en vinnare kan ni gå in och rösta här!

5 kommentarer

 1. MissyElliot

  Tack, så jättemycket. Jag var övertygad om att jag hade tävlat klart och är sååå nöjd med att vara med bland de tio. Snacka om att jag blev förvånad imorse. Kan inte riktigt fatta det, men av någon anledning gillar juryn min lilla blogg.
  Trist att du inte gick vidare, men jag kommer att vara här hos dig varje dag som vanligt.
  Kramiz

 2. evans

  Vad är det där för tävling egentligen? Jag har aldrig riktigt fått grepp om det. Hoppas att du får en bra dag!

 3. Petra

  Fast det va meningen, :D.. För vad annat kan man göra…
  Trist att du inte gick vidare, och jag hade röstat som f-n men jag har haft bloggavvänjning ett tag nu, måste försöka ta hand om irl lite 🙂 men nu kan jag inte hålla mig längre, sol på dig 🙂

 4. Charlotte

  Sol ute – men bokregn hos mig! Välkommen in och tävla om bra sommarläsning. Trevlig helg!

 5. Sofie

  Synd att du inte gick vidare..men du har säkert fått många nya läsare 🙂
  Vsd kunde man vinna???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑