Smygpåskat lite…Nu har jag smyg kört igång påsken här hemma.

Idag åkte guldet bort (ja, samma guld som jag pimpade med till julafton. Det är liksom väldigt praktiskt att inte ha röda julgardiner med tomtenissar på. Vita gardiner och guldigt pynt blev julafton. Och sen har vi behållt guldet (ja inte allt, men små detaljer) fram tills nu). Och fram kom det lite våriga limegröna.

En spillans nyinköpt tupp i vitt porslin fick plats på köksbordet tillsammans med en lika ny hjärtformad vit porstlinsskål (som inte innehåller godis utan vitamintabletter!!!), påskliljor i en vit kanna, vita porslinshjärtan och ett limegrönt doftljus. Blev hur bra som helst.

I fönstret fick en kvist trollhassel två hjärtan som pynt. Och mitt egenhändigt gjorda påskägg (som är runt, och inte äggformat) och tre målade hönsägg (flera år gamla) fick också komma fram. Och de vita gardinerna fick byta ut guldänglarna mot limegröna hjärtan.

I kopparna i lampan fick tre ägg limegröna reden.

Perfekt. Man vill ju hinna titta och mysa lite innan allt ska bort igen.

4 kommentarer

 1. trollmor

  Jag gillar limegröna färgen sedan länge . Alla mina hyllor i butiken var Limegröna .
  Syr mycke i limegrönt med. Jättefint blev det hos dig . Kram

 2. Camilla

  Åh, men redan? Jag var tvungen att kika i alamanackan när det är påsk i år och ser att den faktiskt är ovanligt tidig. Sån koll har jag… 🙂
  Vilken söt liten form med lock där som ett hjärta.

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Så fint det blev med det limegröna, vårlikt! Får nog ta å lyfta in lite gröna accenter i form av kuddar el liknande i nått av rummen här hemma tror ajg allt… Massa kramar!

 4. Pernilla

  Åhh så fint!
  Grönt har jag i köket som accent färg. Jätte snyggt och himla ”vårligt”.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑