Snart dags för glögg

glögg

Idag släpptes Blossas årgångsglögg – Blossa 08 –  med smak av Blåbär. Självklart inhandlades ett par flaskor. Dessutom följde det med en flaska Dufvenkrooks Vaniljglögg. Och en inventering i skåpet hemma visade att vi hade kvar en flaska Blossa 07 och en vanlig starkvinsglögg också… Perfekt… Sen MÅSTE vi ju även köpa den trestjärninga, med Cognac. Den är min favvo…

Vi kommer dock inte smaka nån av glöggerna förrän närmare advent. Vi brukar inte tjustarta… faktiskt.

4 kommentarer

 1. Tomtens Dotter

  Va?? Har du kvar en flaska 07:a???????????? Fy tusan så orättvist, den var godast av alla årgångsglöggarna hitills.
  (eller egentligen är det inte såååå orättvist, jag har också en flaska kvar. Men den har jag sparat för att förtära på min 30-årsdag så jag får inte dricka den ännu…)

 2. Cia

  Själv är jag en standard Blossaglöggare. Tycker de andra kan vara OK…men de är liksom inte glögg för mig. Har nog att göra med att det var blossa (Saftglögg) jag fick som liten… och så ska det liksom fortsätta att smaka.

 3. T H E R R E fotoblogg

  Haha, jag nöjer mig med en Blossa från Ica 😉

 4. Malin

  Jag köpte en sådan där blossaglögg med blåbär på Kielbåten… Så nu har jag också finglögg. Annars brukar vi köpa på ICA som vi spetsar själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑