Snart ett minne blott

Helgens nagelfärg. Svårt att få till den bra på bild men den är typ mörkt, mörkt blodröd. Eller vad man ska kalla den??? Den heter nåt med Ruby Red eller så….Vill jag minnas.

Tyvärr är detta ett minne blott, snart. Först och främst för att mitt suveräna överlack försvunnit på väg hem från Grekland.  (Och knalligt nagellack utan överlack funkar ju inte så länge…) Jag VET att jag packat ned nagelnecessären, men den är spårlöst borta. Men dessutom är det jobb som hägrar – på måndag. Och det är bara absolut första dagarna det funkar med så här långa naglar. När det blir fulla barngrupper som ska kläs på höstkläder (och sen vinterkläder), blöjor ska bytas och jag dessutom ska kunna spela gitarr till våra sångsamlingar så funkar det inte. *snyft*. Men, men… det blir ju sommar igen så… och under julen hinner jag ju odla liiite naglar i alla fall.

7 kommentarer

 1. Junitjej

  Så fina naglar! SYnd att du inte kan ha dom så länge!

  Jag är en av finalisterna i en Dagens blogg-tävling. Jag skulle bli väldigt glad ifall du vill rösta på JUNITJEJ här: http://fiveseconds.webblogg.se/2011/august/rosta-fram-veckans-blogg.html

 2. Camilla

  Oj, så fint! Mina naglar går bara av då de nått en viss längd. 🙁
  Nagellack är kul, jag målar ofta om och matchar till klädseln.

 3. soffie

  wow vilken läcker färg ursnygga naglar har du:)

 4. Åsa

  Jättesnygga! Synd att semesternaglarna måste väck

 5. trollmor

  Snyggt med naglar. Tyvärr har jag aldrig upplevt detta. Skulle vilja ha men du vet kartonger, lagård det går liksom inte ihop .
  Kramis ewa

  I know.. jag har jobbat på affär. Det funkar DÅLIGT. och utan att låta knepig – lagård och ”dagis” det är typ samma.. haha…. men jag har i alla fall ledigt från mina ungar några veckor. Det har inte du från dina kossor…

 6. Cia

  Fina, man får vara glad så länge det varar.

 7. kraaam/Åsa

  Hihi, det är därför jag alltid använder vitt för det syns inte lika väl när det flagnar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑