Snart på en joggingtur med mig

Denna lilla gobit  ska förhoppningsvis dimpa ned i brevlådan (eller jag får väl gå ned på nån Ica butik och hämta den – men det låter bättre att säga att den kommer i brevlådan!) om sådär en vecka, hoppas jag. Den är skickad, men det är från Frankrike försändelsen kommer, tror jag.

En Apple iPod nano 16 Gb g grafitgrå – (6th generation). Allra helst ville jag ha en rosa (förvånade ni blir va?) men Pixmania hade olika pris beroende på färg. Helskumt. Och jag betalar inte nästan 150 kronor extra bara för att få den rosa. Nix! Då får det bli en grafitgrå.

Pixmania var i alla fall billigast på denna spelare. Jag försökte pruta ned den på hemmaplan – över disk – till något i närheten. Lite mer kan jag betala om jag får handla hemma. Men när dom inte ens kan närma sig nätpriserna – eller ens priserna i Luleå – då måste jag vara orten köpotrogen. Sorry. Jag är ingen höginkomsttagare!

Någon som har denna spelare? Nöjda? Den är så grymt liten. Jag kikade på den ”live” i Luleå förra helgen. Och klämman för att få den på träningströjan gillar jag skarpt.

Jag hoppas att den och jag ska komma bra överens på joggingturerna i vår/sommar/höst.

 

5 kommentarer

 1. Camilla

  Oh, den var ju hur söt som helst! 🙂
  Jag sålde min iPod då jag köpte iPhone, för jag har ändå alltid telefonen med mig då jag sportar och då lyssnar jag via den.
  Men tänk, i dag glömde jag ju att ha musik då jag sprang. Det kommer nog att gå lättare nästa gång med något fartigt i öronen. 🙂
  150:- extra för en rosa var det väl värt? 🙂

  Näe det var det INTE värt. jag har inte telefonen med mig när jag sportar. Är för rädd om den. Är orolig att den ska bli fuktskadad av svett eller att den ska ramla ur fickan när jag springer. Dessutom AVSKYR jag tunga saker som skramlar runt när jag joggar. huuu… Så den här lilla blir – förhoppningsvis – perfekt.

 2. Cia

  Har ju en något större IPod men den älskade jag. Bara det att jag nu skaffat iPhone och den är det enda jag släpar på.Den har ju allt. När jag cyklar vill jag höra bilar, hundar barn och andra cyklister så då har jag ingenting. Men OM skulle jag använda iPoden för att jag är otursbenägen när jag sportar. Och då har jag inte råd att sumpa iPhonen 🙂

 3. Åsa

  Den ser ju himla liten o smidig ut, och perfekt med klämman där!
  Du kommer att löpa som en gasell med den 😉

 4. soffie

  Å va roligt med en ny ”leksak”
  tjohej

 5. Carina

  Ett ”måste”, jag har min i örat när jag går och handlar till och med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑