Snorig och utan böcker.

Jag orkade inte jobba hela dagen. Hela huvudet måste vara helt fyllt med snor… ibland rinner det, ibland är det helt igenkorkat. Puh… Och så lite ont i örat på det. Och till och från i huvudet. Bara lite feber, tack och lov. (jag är lågtempare så när jag är frisk stannar tempen på 35,98 (plus 0,2 på vår mätare) – idag ligger den på 36,89 (ja plus 0,2, då…) )  Det räcker så bra med att det pumpar ut snor och annat flytande genom näsa och ögon. Jag gav upp efter vi ätit och fått de yngsta att sova.  Och stannar hemma i morgon med. Förhoppningsvis är jag snorfri på onsdag…

Dock är jag utan sänglektyr. Och läsa orkar jag – då får man ju ligga ned. Så jag gjorde en bokreservation på bibblo och skickade ned maken – som ändå skulle ut och lämna bilen på verkstaden.

Hoppas han har med sig båda deckarna hem… och så Madicken. Ja, den är till bus, men ändå…

4 kommentarer

 1. Carina

  Krya på sig!
  Och du, de deckarna är superduperbra båda två, mysläsning alltså!

  Tack.. han fick bara tag på en. moströms bok var spårlöst borta. ingen på bibblo hittade den trots att den skulle finnas inne. Nåja.. jag kan ju bara läsa en åt gången.

 2. soffie

  de böckerna har jag läst allihopa:)
  krya på dej nu!
  Om du vill ha boktips så har jag en kategori Böckernas värld där lägger jag ut allt jag läser,men du har säkert läst mycket av det,
  kram

 3. Hanna

  Typiskt att jag skulle råka smitta dig via internet!

 4. Cia

  Stackare.. hoppas böckerna piggade upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑